Klik her for at se sitemap
Klik her for at printe
     

Skurvogne og Letvogne

Vores moduler er indrettet efter de nyeste arbejdsmiljønormer, under hensyntagen til fleksibilitet og økonomi.  

Mars-Con moduler kan leveres i flere varianter, for at tilgodese den enkelte byggeplads eksakte behov. De kan bl.a. indeholde: køkken- og spiseplads, omklædning, bad, toilet samt kontor og mødefaciliteter.

Mars-Con mandskabsvognene er fremstillet i et containersystem med stor stabilitet og beskyttelse. Vægpanelerne er udvendigt udført i lysgrå lakeret metal, hvilket beskytter og letter reparationsarbejde efter hærværk, herunder grafitti.    Vognene er konstrueret af sandwichpaneler, hvilket gør dem relativt lette og muliggør en meget konkurrencedygtig leveringspris med vores egne biler. Modulerne leveres oftest som stabelbare, men tilbydes også på undervogn.

Alle installationer såsom vandrør, afløb og el er monteret indvendigt - med dette, sammen med Hfi- og under/overspændingsrelæer, har vi forsøgt at minimere risikoen for at løbe ind i unødvendige omkostninger på grund af frost samt dårlige forlængerledninger m.v. 


Mars har også et bredt program i "letvogne" til kørsel efter bil med op til 70km/t. Vi kan nævne kombinerede vogne fra 4-5 personer og spisevogne m/toilet fra 5-10 personer.  


Rekvirer venligst et fordelagtigt uforbindende tilbud på skure fra Mars!

 

Firma info:

Mars Stilladser A/S
Fabrikvej 1
8260 Viby J
Aarhus
Tlf.: 86 13 63 44
CVR-nr: 33384297

Mail: mars@stilladser.dk

Vores åbningstider er:

Mandag til torsdag:

kl. 7.00 - 16.15

Fredag:

kl. 7.00 - 15.45

 
Udenfor åbningstiden: Vagttelefon ring 86136344.