Klik her for at se sitemap
Klik her for at printe

 

Udlejning af Mobiltoiletter m.m

Mars A/S - mere end bare toiletter og stilladser
 

Hos MARS A/S  udlejer vi mobiltoiletter til private og erhverv. Foruden vores mobiltoiletter udlejer Mars A/S også mobile badeværelser og luxus toiletkabiner. Fælles for disse produkter er, at der er fokuseret på en enkel og økonomisk fornuftig løsning på et midlertidigt behov for bad, toilet samt håndvask.

 

Det komplette badeværelse på hjul - type "3 i een" er lige til at sætte på anhængerkrogen, og tilslutningen er ganske enkel, da vognen er udstyret med afløbspumpe/kværn, som muliggør afløb i en slange - ja sågar kan afløbet have en mindre stigning. Vand og strøm tilsluttes ganske enkelt med det medfølgende kabel og slange.

 

Luxus toiletkabinerne kan enten leveres løse eller afhentes på en specialbygget trailer med 2 stk. samlet. Kabinerne er med lys, el-varme, koldt og varmt vand samt vandskyllende toilet. Tilslutningen er også her enkel, da vand, strøm og afløb er samlet eet sted.

Hos MARS A/S sørger vi altid for at gennemgå og reparere alle mobiltoiletter der har været udlejet, så disse er fine funktionelle ved næste udlejning. 

 

 

Firma info:

Mars Stilladser A/S
Fabrikvej 1
8260 Viby J
Aarhus
Tlf.: 86 13 63 44
CVR-nr: 33384297

Mail: mars@stilladser.dk

Vores åbningstider er:

Mandag til torsdag:

kl. 7.00 - 16.15

Fredag:

kl. 7.00 - 15.45

 
Udenfor åbningstiden: Vagttelefon ring 86136344.