Klik her for at se sitemap
Klik her for at printe
     

Erfaring og kunnen igennem mange år

Mars A/S er i dag en servicevirksomhed med kunden i centrum.
Det er vort mål at vore serviceydelser skal være i overensstemmelse med de krav/forventninger vore kunder har, samt at vi opfylder de krav, der stilles til os fra vore omgivelser.

Vor kunnen og erfaring gennem mange år samt vor brancheuddannede medarbejdere er en garanti for en optimal løsning - også økonomisk. MARS blev grundlagt i 1927 som en bibeskæftigelse til Chr. N Withens tømrervirksomhed. Withen var en driftig håndværksmester, som fik flere og flere forespørgsler på lån af stiger af alle slags fra byens murer- og malermestre. Tingene blev sat i system, og der var etableret et nyt udlejningsfirma.   
  
Udviklingen har siden betydet, at der i dag arbejdes med systemstilladser fra en af Europas største stilladsproducenter LAYHER i Tyskland, der gennem mange år har været førende i udvikling af stilladser. MARS råder over et bredt stilladsprogram omfattende facadestilladser, murerstilladser, specialstilladser/ industristilladser samt rullestilladser.
 
Dertil kan der tilbydes et bredt tilbehørssortiment som f.eks. el-hejs, skaktrør m.m.
 
MARS har samtidig også et stort og varieret udlejningsprogram til alle typer håndværkere. Egen udlejningsflåde af skurvogne, lifte entreprenørmateriel, toilet- & sanitetsfaciliteter og telthaller. Seneste skud på stammen er vor eventsupply-afdeling, der er leveringsdygtig i alt til bl.a. løbe- og musik-events.
 

Levering og afhentning af alt materiel foregår på egne specialindrettede lastbiler.

 

Firma info:

Mars A/S
Fabrikvej 1
8260 Viby J
Aarhus
Tlf.: 86 13 63 44
CVR-nr: 46017714

Mail: mail@mars-as.dk

Vi holder juleferie i perioden
23/12 - 3/1 2020

God jul og godt nytår.

Vores normale åbningstider er:

Mandag til torsdag:

kl. 7.00 - 16.15

Fredag:

kl. 7.00 - 15.45

 
Udenfor åbningstiden: Vagttelefon ring 86136344.