Klik her for at se sitemap
Klik her for at printe
     

Erfaring og kunnen igennem mange år

Mars Stilladser A/S er i dag en servicevirksomhed med kunden i centrum.
Det er vores mål, at vore serviceydelser skal være i overensstemmelse med de krav/forventninger vores kunder har, samt at vi opfylder de krav, der stilles til os fra vores omgivelser.

Vores erfaringer gennem mange år, samt vores brancheuddannede medarbejdere er en garanti for en optimal løsning - også økonomisk. MARS STILLADSER blev grundlagt i 1927 som en bibeskæftigelse til Chr. N Withens tømrervirksomhed. Withen var en driftig håndværksmester, som fik flere og flere forespørgsler på lån af stiger af alle slags fra byens murer- og malermestre. Tingene blev sat i system, og der var etableret et nyt udlejningsfirma.   
  
Udviklingen har siden betydet, at der i dag arbejdes med systemstilladser fra en af Europas største stilladsproducenter LAYHER i Tyskland, der gennem mange år har været førende i udvikling af stilladser. MARS råder over et bredt stilladsprogram omfattende facadestilladser, murerstilladser, specialstilladser/ industristilladser samt rullestilladser.
 
Dertil kan der tilbydes et bredt tilbehørssortiment som f.eks.Trappetårne, materiale platforme, bro løsninger, trappeløb, el-hejs, skaktrør og meget mere.
 
MARS Stilladser A/S er søsterselskab til MARS EVENTSUPPLY A/S, som råder over et stort og varieret udlejningsprogram indenfor hegn, mandskabsvogne, samitetsløsninger af enhver art, til byggeri og event brancherne.
 

Transport foregår på egne specialindrettede lastbiler, med veluddannede chauffører/servicemontører, som altid har fokus på kundens ønsker i den enkelte leverance.

 

Firma info:

Mars Stilladser A/S
Fabrikvej 1
8260 Viby J
Aarhus
Tlf.: 86 13 63 44
CVR-nr: 33384297

Mail: mars@stilladser.dk

Vores åbningstider er:

Mandag til torsdag:

kl. 7.00 - 16.15

Fredag:

kl. 7.00 - 15.45

 
Udenfor åbningstiden: Vagttelefon ring 86136344.