Klik her for at se sitemap
Klik her for at printe

Murerstilladser

Hos MARS Stilladser A/S udlejer vi murerstilladser af højeste kvalitet. Vores murerstilladser lever alle op til lovens krav og er gennemtestede for at sikre bære- og belastningsevne.

Murerstilladser anvendes både ved opmuring og ved renoveringsarbejder. Murerstillads kan ofte klare en større belastning og er et meget bredt stillads (ofte 2,4 m. bredt). Stilladset er velegnet ved større renoveringer, hvor der skal foregå meget forskelligt arbejde samtidig, og at der stilles krav om materiale oplag på stilladsetagerne.
 
Murerstillads, der er opstillet med trallelag for hver 2 meter, er ikke velegnet til omstillinger efter f.eks. vinduer, idet der ikke er monteret konsoller. Vores murerstilladser kan også opstilles med kun et enkelt trallelag, f.eks. ved tagudskiftning.
 
Der vil ved den udformning være et opgangsfelt til det etablerede arbejdsområde. Opgangsfeltet kan opbygges som en velfærdstrappe, der er placeret udenpå stilladset. Denne form for trapper kan også monteres på andre typer stilladser.
 

Murerstilladser hos Mars A/S

Murerstilladser hos Mars A/S

 
Belastningsevenen på vores murerstilladser er min. 450 kg/m2 jævnt fordelt (som loven siger). Denne belastning kan dog forøges i særlige udformninger. Til  vores murerstilladser kan der monteres både el-hejs, skaktrør, net og plasticinddækning m.m.

 

HUSK: Rådgivningsservice. Er du i tvivl om hvilken type stillads eller den rette udformning – kontakt os venligst.

 

Firma info:

Mars Stilladser A/S
Fabrikvej 1
8260 Viby J
Aarhus
Tlf.: 86 13 63 44
CVR-nr: 33384297

Mail: mars@stilladser.dk

Vores åbningstider er:

Mandag til torsdag:

kl. 7.00 - 16.15

Fredag:

kl. 7.00 - 15.45

 
Udenfor åbningstiden: Vagttelefon ring 86136344.