Klik her for at se sitemap
Klik her for at printe

Stilladstilbehør

Stilladser er ofte "kun" et hjælpemiddel til at komme i vejret med for at udføre arbejde i højden. Men stilladsets indretning kan variere meget i forhold til det arbejde, der skal udføres. MARS kan i den forbindelse levere en række indretninger eller montere specielt tilbehør på det enkelte stillads.
 

Dette kan være højdemæssige tilpasninger, men også hjælpemidler til at lette det arbejde, der skal udføres. Et teknisk hjælpemiddel kan være montage af et el-hejs for nem ophejsning af materialer. El-hejs kan variere fra 60 kg. til 150 kg.

Stilladser hos Mars A/SNet & el-hejs monteret 
 
Det arbejde, der udføres på et stillads kan variere meget. Skal der udføres arbejde, der kan genere omgivelserne, er det et krav, at der foretages foranstaltninger, så sådanne gener undgåes. Ved lettere arbejde på facader kan der monteres et blå net til beskyttelse af omgivelserne. Ved større arbejde, f.eks. facadeafrensning, anbefales det, at der monteres plasticinddækning.

 

Ved tagarbejde, hvor der f. eks. skal fjernes gamle tagsten, anvendes der ofte skaktrør. Skaktrøret forbinder stilladsets øverste arbejdsdæk med f.eks. en affaldscontainer, hvilket betyder, at affaldet er "indkapslet" for omgivelserne, samt at en langsomlig nedhejsning undgåes.

Stilladser hos Mars A/S

 

Rådgivningsservice: Er du i tvivl om hvilket tilbehør der kræves eller anbefales eller blot ønsker et godt råd
- kontakt os venligst.

 

Firma info:

Mars Stilladser A/S
Fabrikvej 1
8260 Viby J
Aarhus
Tlf.: 86 13 63 44
CVR-nr: 33384297

Mail: mars@stilladser.dk

Vores åbningstider er:

Mandag til torsdag:

kl. 7.00 - 16.15

Fredag:

kl. 7.00 - 15.45

 
Udenfor åbningstiden: Vagttelefon ring 86136344.